-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9329 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

فاصلةبين يك زن و شوهر چند سال است؟ با توجه به آيات قرآني پسري كه چهارده سال سن دارد و پدر و مادر خود را از دست داده و نزد زن برادر خود بزرگ شده، آيا به زن برادر محرم است؟

سؤال اوّل مفهوم نيست. شايد مراد اين باشد دختر و پسري كه مي خواهند ازدواج كنند، چند سال با هم تفاوت سنّي داشته باشند بهتر است؟ در انتخاب همسر توجه به همتايي و تناسب در سنّ امر مهمي است. تفاوت سنّ بلوغ در دختر و پسر يك امر طبيعي است. پسر حدود چهار سال ديرتر از دختر به بلوغ جنسي مي رسد، پس خوب است كه تفاوت سنّ آنان در امر ازدواج به همين مقدار باشد؛ يعني چند سالي، پسر، بزرگتر باشد، گرچه تساوي سنّ يا حتي كم تر بودن سن پسر از دختر، مشكل شرعي ندارد. در تاريخ زندگاني بزرگان نيز عدم تناسب سنّي پيدا است، مثلاً حضرت محمد(ص) وقتي كه با حضرت خديجه ازدواج كرد تقريباً 25 سال داشت، در حالي كه حضرت خديجه چهل سال داشت. رعايت تناسب سنّ بهتر است، غالباً در ازدواج ها چند سالي پسر از دختر بزرگتر باشد بهتر است به خاطر اين كه اوّلاً زن با بچه آوردن در معرض ضعف و پيري زودرس قرار دارد، به خلاف مردها كه توانمند باقي مي مانند.

جواب سؤال دوم: گرچه پسر نزد زن برادر خود بزرگ شده ولي با او محرم نيست.









مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.